Verwijderen van diverse materialen uit liftschacht

In opdracht van NeroQom heeft High Work Solutions in een liftschacht achtergebleven materiaal verwijderd. De liftschacht is in een nieuwbouw pand en de lift kon niet worden geplaatst zonder deze materialen te verwijderen. Waar anders de gehele liftschacht vol met steigers moet komen te staan, zijn de materialen met behulp van Rope Acces technieken gemakkelijk en snel uit de liftschacht verwijderd. Deze is nu klaar voor oplevering!

Klant

Waar anderen bewassen en schoonmaken maar uw gevel niet kunnen redden, biedt NeroQom Consultancy kennis en intelligentie om esthetische degradatie te verwijderen. Het bepalen van de beste herstelmethode en het opstellen van voorschriften voor duurzaam onderhoud is specialistenwerk.

http://www.neroqom.com

Onze taak

Onze taak was een snelle en effectieve manier bieden om de materialen snel te verwijderen. Steigers bouwen kost veel tijd en daarom is er gekozen voor Rope Acces. De toegang was lastig en er moest een creatieve manier verzonnen worden om de touwen op te hangen. Hiervoor heeft High Work Solutions een “veiligheidsplan” geschreven en een “Plan van aanpak”.

Vaardigheden

    • Rope Acces technieken
    • Risico analyse en risico minimaliseren
    • Projectplanning
    • Teamwork